Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πρασοτηγανιά - Συνταγές Καρπενήσι

Μια ακόμα διαφορετική συνταγή για το μενού μας

Υλικά που θα χρειαστούμε:

• 750 γραμμάρια χοιρινό κρέας, ψαχνό
• ½ φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
• 1 κιλό πράσα
• 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
• ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
• 1 λεμόνι
• Αλάτι, πιπέρι
• 1 ποτήρι νερό

Πως το μαγειρεύουμε:

Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια. Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και το κρέας, και το τσιγαρίζουμε. Εν συνεχεία, ρίχνουμε το πράσο ψιλοκομμένο, τα μπαχαρικά και το νερό, και τα αφήνουμε να πάρουν βράση για περίπου 15 λεπτά. Τέλος, περιχύνουμε το φαγητό
με λεμόνι και το σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου